Turen går til.. BORNHOLM

Turen går til.. BORNHOLM
Et billede af Hammershus fra sidst jeg var på Bornholm med folkeskolen for mange år siden
Et billede af Hammershus fra sidst jeg var på Bornholm med folkeskolen for mange år siden

Sommerferie på Bornholm

Vores “sommerferie” i år, kommer til at bestå af en 3 dages tur til solskinsøen Bornholm. Jeg har været der én gang før, da jeg gik i folkeskole og var på tur med skolen. Det er efterhånden mange år siden, så det er begrænset hvor meget jeg husker i detaljer. Rasmus har aldrig været der, så det bliver både spændende for ham og vores datter at komme der over. Og egentlig også for mig. Det bliver sjovt at se, hvor meget jeg egentlig kan huske.

Men hvorfor skal vi til Bornholm? Det er faktisk ikke noget vi som sådan selv har valgt. Nej, Rasmus blev ringet op af slagteriet Hallegård, som ligger i Østermarie, og ville gerne have ham til jobsamtale! De skulle nok sørge for turen der over, et sted at bo og det hele. Min første tanke var “øh.. hvad? Bornholm? Skal vi så flytte derover?” Efterfulgt af “Nej! Det kan jeg sgu ikke. Hvad fanden skal jeg lave der??” Selvom det stadig er det jeg lidt tænker, så afholder det mig ikke fra at komme med over at se slagteriet og høre hvad de har at tilbyde. Om ikke andet får vi en lille ferie ud af det 😉

Selvom det er lidt surrealistisk, så glæder jeg mig faktisk. Det bliver godt at komme lidt hjemmefra, væk fra de vante omgivelser. Selvom mig og Nelly lige har været på forlænget weekend hos min mor, så bliver det rart at komme et nyt sted hen. Også for hende. At kunne give hende nye oplevelser og eventyr det betyder alt!

At rejsen så tager omkring 6 timer, det må vi jo bare tage med. For sådan er det når man først skal med tog fra Vejle til København, så med bus til Ystad, for så at tage færgen til Rønne. Og det bliver det samme på vej hjem. Godt vi skal være der fra mandag-onsdag, når rejsen er så lang.

Jeg skal nok fortælle meget mere, når vi har været derovre og jeg lover jeg nok skal vise jer en masse billeder.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.