Kvinde med passion for kage

Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Denne blog drives og ejes af

Charlotte Kaa Kurtzmann og er gældende for siden www.charlottekurtzmann.dk.
Har du spørgsmål til indsamling af data er du velkommen til at kontakte mig via: charlottekurtzmann@hotmail.com.

 

Cookies

Webstedet anvender cookies, som er en lille fil, der gemmes på din computer, mobiltelefon, tablet eller lignende, når du har besøgt siden charlottekurtzmann.dk.
Den har til formål at genkende dig, huske indstillinger, udfører statistik og målrette annoncer specifikt til dig.

En cookies er ikke farlig eller indeholde koder som kan frembringe virus.

Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan dettes gøres her.

 

Personoplysninger

Al behandling af data sker i henhold til persondataloven.

Personoplysninger er alle de informationer, som kan henføres til dig.

Når du besøger bloggen, indsamler og behandler jeg en række af disse informationer. Det sker f.eks. hvis du kommentere på et indlæg eller tilmelder dig nyhedsbrev.

De indsamlede data der bliver behandlet er typisk din geografiske placering, tekniske oplysninger om din computer, mobiltelefon eller tablet, dit IP-nummer og et unikt ID.
Dette har til formål at identificere dig som bruger og kun vise dig de annoncer som vil have størst relevans for dig.

Oplysningerne opbevares kun i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. De slettes igen, når de ikke længere er nødvendige. Perioden for opbevaringen afhænger af oplysningen karakter og baggrund for opbevaring.

 

Tredjeparts cookies og videregivelse af oplysninger

Data om dit brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Charlottekurtzmann.dk bruger tredjepartscookies til til affiliate links. Jeg bruger cookies fra Partner-Ads.com, til levering affiliate links til mit website.
Det kan du læse mere om her.

Der benyttes ud over de nævnte tredjeparter, en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.

Jeg giver ikke personoplysninger som navn og e-mail m.v. videre, uden du giver tilladelse hertil. Databehandlerne har primært base her i Danmark, samt i andre EU lande, for en tilstrækkelig beskyttelse af data.

 

Indsigt og klage

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes.
Du kan også tilbage kalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de behandlede oplysninger er forkerte, har du ret til at få dem slettet eller rettet. Dette kan ske ved ar skriv til: charlottekurtzmann@hotmail.com.
Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du også tage direkte kontakt til datatilsynet her.