Når man får besøg fra USA

På lørdag skal min mand, datter og jeg til frokost hos mine svigerforældre, da min svigerfars moster fra USA kommer.

Hun er i Danmark ca. 2 gange om året og det er altid rigtig hyggeligt når hun er her. Hun har mødt vores datter en enkelt eller to gange, så det bliver super spændende hvad hun siger til at møde moster Karen igen.

Nelly er jo blevet det ældre siden sidst de så hinanden og er en bestemt ung dame med sin egen mening, på trods af hun kun er 20 måneder.

Nå men, i den forbindelse er jeg blevet bedt om at tage kage med. Jeg har været lidt i tvivl om hvad det skulle være for noget kage. Om det skulle være dansk eller amerikansk inspireret.

Jeg tænkte over mange forskellige kager og er endnu ikke helt fast besluttet, men jeg tror der bliver lavet to, hvoraf den ene er en dansk jordbærtærte med et twist. Den anden bliver måske noget rabarbertærte af en art.

Når kagerne er afprøvet og serveret skal jeg selvfølgelig nok dele opskrifterne med jer.

Rigtig god 2. pinsedag!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.