At komme i gang med en blog

Hold nu fast! At lave en blog er ikke bare sådan lige til, som jeg ellers troede. At man bare lige gik i gang og bom bom, så har man lavet sin blog, skrevet sit første blogindlæg og udgivet det og kan så kalde sig for blogger.

Næ nej, det er sgu mere tidskrævende end bare det! Det fandt jeg da hurtig ud af. Jesus der er mange ting man lige skal have styr på først. Man skal lære platformen at kende, man skal finde et tema/template som passer en, man skal justere det tusinde gange før man bare er lidt tilfreds. Så skal man have lavet menuer, undermenuer, finde ud af hvordan dælen man får sine indlæg ind under den rigtige menu og jeg skal komme efter jer.
Når man så har fået lært det og måske har fået det gjort rigtig, ja så er der jo hundrede andre ting man også skal have lavet. F.eks. en header. Puha, bliver den her blog nogensinde færdig designet? Og bliver jeg tilfreds? Ja, det må tiden jo vise.

Nå men, som bloggen ser ud nu, det kan jeg godt leve med. Tildels. Jeg vil nok hele tiden komme til at lave små justeringer og ændringer, men sådan er det jo, når man ikke er under et blogfællesskab, men har eget domæne. Så er det hele fra bunden af. Og det er jo egentlig også meget sjovt, når man først har fået det lært.

Når jeg er blevet lidt mere fortrolig med bloggen, skal der nok komme en masse lækre opskrifter. Det lover jeg. Jeg er faktisk i gang med at udvikle en i skrivende stund. Nemlig en tærte. Bunden er bagt og er nu til afkøling. Så må jeg se, hvad jeg finder på, at fylde i.

Tusinde knus Charlotte.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.