Hvorfor har jeg startet den her blog?

Ja, overskriften siger sig selv. Hvorfor har jeg valgt at starte en blog?


Jo, det har jeg fordi jeg efter længere tids overvejelser om at starte en blog tog springet. En slags frirum for min tilværelse som hjemmegående mor, hvor jeg hjemmepasser min lille datter. Men ligefrem en blog tænker du nok. Ja en blog! Et sted hvor jeg kan skrive alle mine tanker ned og dele dem med dig, som måske har det på samme måde.

Men okay okay, det er ikke kun for at dele hverdagstanker og situationer med dig. Næ nej, det er også fordi jeg har en kæmpe passion med kage og bagværk generelt. Jeg elsker at stå i køkkenet og prøve nye ting. Teknikker, forme, farver, smage, ja you name it. Det er bare så sjovt og fascinerende hvad man kan med de forskellige råvarer! Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvordan netop dit mesterværk skal se ud.

Og så er der jo selvfølgelig sukkerafhængigheden som vi næsten alle har. Den kan vi ikke komme udenom. Om det er kage, chokolade, slik, chips eller noget helt femte, det er lige meget. Det gælder om at nyde de små syndige sager. Og det gør vi i den grad herhjemme. Vi elsker at hygge os med film og lækkerier. Jeg bager gerne en 2-3 gange i ugen og manden nyder godt af det. Hvilket resten af familien også gør. Det er så hyggeligt med hjemmebag og man bliver glad helt indeni, når folk synes godt om det man har bagt.

Nu til lidt mere om mig. Jeg hedder Charlotte, er 26 år og gift med Rasmus. Sammen har vi verdens smukkeste lille datter Nelly, fra september 2016. Vi har også for nyligt fået en lille hundehvalp, Buster, som er en Staffordshire Bullterrier.
Rasmus og jeg mødte hinanden i Århus, hvor han oprindeligt er fra, men grundet pladsmangel og alt for dyr husleje, er vi nu rykket tættere på min hjemstavn, nemlig Kolding. Vi bor i en lille by lidt nord for Vejle og det er nu ganske hyggeligt.

Velkommen til min lille blog om livet søde tilværelse (ja, kage) og livet til tilder hårde tilværelse som hjemmegående mor.

 

Tusinde knus Charlotte.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.