Bagedyst tanker

Bagedyst tanker

Den Store Bagedyst 2017 bliver nu genudsendt på DR1. Og hvilket glædeligt gensyn, med alle de skønne og dygtige personer! Dem har jeg altså savnet lidt.

Det er så sjovt og fascinerende at se hvor meget de hver især udvikler sig gennem programmerne. Det bliver jeg altså aldrig træt af. Det eneste jeg er træt af, er at de tidligere sæsoner igen er pillet ned fra DR TVs hjemmeside. Men sådan er det nu engang.

Samtidig med Den Store Bagedyst 2017 genudsendelse, kom jeg til at tænke på min casting til 2018 sæsonen.

Jeg var, som skrevet i et tidligere indlæg, jo til casting på Den Store Bagedyst 2018, tilbage i januar. Og hold nu fast for en fed, anderledes og nervepirrende oplevelse. Alle de søde og dygtige personer som har den samme store passion for kage og bagværk som en selv, samlet på et sted. Det var helt fantastisk!

Desværre kom jeg ikke videre i castingforløbet, hvilket jeg ærgrede mig meget over, og stadigvæk gør lidt. Der var rigtig mange utrolig dygtige og spændende personligheder tilstede. Og selvfølgelig går dem med en sprudlende og karakterstærk personlighed videre. Jeg kunne måske også været gået videre, hvis jeg ikke var så fandens nervøs og snublede over mine egne ord, talte alt for hurtig og glemte halvdelen af det jeg gerne ville have fortalt.

Men noget af det, jeg stadigvæk ærger mig mest over, det er, at én af dem der gik videre, havde lavet en nøjagtig kopi af en kage fra Ditte Julie Jensens og Annemette Voss bog “Kagemagi”. Der var ikke sat eget præg på kagen, hverken med smage, opbygning eller udseende. Og det irritere mig! Jeg kunne genkende kagen med det samme, da jeg selv har bogen og selv har lavet kagen. Ydermere havde personen ikke en vildt spændende personlighed eller god “salgstale”. Jeg kunne nemt have peget på 5 andre, som jeg synes var mere fascinerende end den person.

Ja ja, jeg ved det godt, jeg burde bare holde min kæft og tanker for mig selv og unde personen at være gået videre. Personen er sikkert pisse dygtig og alt det, men det gør bare lidt ondt indeni, når man selv har udviklet og sammensat en kage, som man ikke kan finde i en bog.

Nå, nok negativ energi herfra! Jeg synes det er så dejligt med et gensyn, med alle de skønne bagere fra sidste års sæson og glæder mig bare endnu mere til efteråret hvor sæsonen 2018 ruller over skærmen.

Og hvem ved, måske jeg ansøger om at komme til casting igen?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.