Bagedyst reunion

Bagedyst reunion

I onsdag mødtes jeg med søde Stephanie, som jeg mødte til Den Store Bagedyst casting tilbage i januar.

Vi faldt i rigtig god snak til castingen og fandt ud af vi havde flere ting til fælles. Endnu en ting vi fik til fælles var, at ingen af os gik videre 😉

Siden har vi skrevet lidt frem og tilbage og aftale så at mødes til bagehygge. Denne gang hjemme hos hende. Stephanie sørgede for hvilken kage vi skulle lave, samt en dejlig frokost.

Da det jo virkelig er sommer i Danmark, havde vi på forhånd aftalt det skulle være noget frisk, let og sommerligt vi skulle bage.

Det blev til en virkelig lækker koldskåls cheesecake med jordbær (Opskriften kan i finde her).

Ingen af os havde prøvet at bage med andre i køkkenet på den måde, men det var virkelig en fornøjelse, eftersom man ikke behøver at forklare hvad der skal ske eller hvordan man gør. Det hele kørte bare. Lige udover den krystalliserede chokolade, da vi manglede et termometer – Men tredje gang lykkedes det alligevel!

Det var virkelig en sjov og hyggelig dag, som helt sikkert skal gentages ind alt for længe. Vi har begge en stor passion for kage og bagværk, så det er utrolig dejlig at have en veninde at dele det hele med – En man kan hygge sig med i køkkenet og som har samme viden som en selv.

Resultatet af vores kage kunne godt have været bedre, men det var sjovt at lave den. Vi satser på at den næste bliver meget bedre 😉Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.