Alt godt kommer til den der venter

Det her indlæg bliver ikke ligesom dem I kender. Altså dem med lækre billeder og opskrifter. Nej det her indlæg bliver af den personlige slags.

Jeg er ved at læse til handelsøkonom. En uddannelse som jeg er rigtig glad for! Der er meget teori i praksis på uddannelsen, hvilket jeg godt kan lide. Derfor består den, som den eneste -økonom uddannelse, også af en praktikperiode på minimum 30 uger.
Jeg havde allerede ret tidligt på mit 1. semester i 2019 fundet en praktikplads. Nemlig der hvor jeg havde mit studiejob. Et sted jeg godt kunne lide at være og med søde kolleger.

Januar 2020 skulle jeg begynde min praktik, som slutter i september. Altså 9 måneders praktik med markedsføring i BilkaToGo. Jeg glædede mig til at komme i gang med min praktik, men samtidig havde jeg også en lidt dårlig mavefornemmelse, som desværre viste sig at være rigtig.
Jeg var ikke altid glad for at gå på arbejde, da jeg følte min tid og indsats ikke helt blev værdsat nok. Derfor søgte jeg aktivt i flere måneder efter et andet sted, at være i praktik. Da jeg skal i lønnet praktik, i så mange måneder, blev mange virksomheder skræmte og uden nok ressourcer.

Efter en lang og sej kamp, uden de ønskede resultatet, begyndte jeg min praktik ved Bilka.
Flere gange i løbet af de to første måneder, overvejede jeg at sige op og stoppe min praktik og finde på noget andet. Jeg overvejede at starte en iværksætter praktik, men jeg vidste endnu ikke hvilket område det skulle være inden for. Det nåede dog aldrig at komme så vidt.
Jeg søgte stadig praktik andre steder og håbede hver gang at det ville lykkedes, men uden held.

Alt godt kommer til dem der venter

Men så skete det, langt om længe! Jeg fik sendt en ansøgning til den helt rigtige virksomhed. Både for mig og forhåbentlig for dem. Den landede hvert fald i deres indbakke på det helt rigtige tidspunkt.

Derfor kan jeg nu endelig og med stor glæde afslører, at jeg har fundet en ny praktikplads! Jeg opsagde min praktikaftale ved Bilka og kunne mærke det var den bedste beslutning jeg havde taget for mig selv i meget lang tid.

Jeg starter nemlig min praktik til marts hos Lantmännen Cerealia i Vejle og jeg kan slet ikke vente! Jeg ved det her er et godt match!

Lantmännen Cerealia siger jer måske ikke så meget, men hvis jeg nu nævner brands som Amo, Axa, Kornkammeret og Havnemøllerne, så kan det være der er en klokke der ringer. Det er nemlig Lantmännen Cerealia som står bag disse brands. Og jeg glæder mig til, at hjælpe med at skabe mere kendskab til brandet.

Når det så er sagt, så har jeg været glad for at være ved Bilka, men jeg ser virkelig frem til nye muligheder og udfordringer ved Lantmännen Cerealia.

Jeg kan mærke at det her, det bliver godt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.