4. søndag i advent

4. søndag i advent

Så kom vi til 4. og sidste søndag i advent for i dag. Og dermed også sidste adventsgave fra min nisse hos #bloggeradvent.

Det var jo første år jeg har været med og det har været sjovt og spændende. Det er jo altid dejligt at få gaver, men det gør det lidt mere sjovt, at det er en helt fremmede person, som skal finde adventsgaver til en. Kun med ganske få informationer skulle Jeanette, min nisse, finde 4 gaver til mig. Og det synes jeg faktisk hun har gjort rigtig godt! Alle gaverne har været søde, sjove og brugbare.

I dag fik jeg julesnoller, en sød lyskæde og en sød lille slikskål – perfekt til konfekt.

Og med disse ord vil jeg sige tak til Jeanette fordi jeg måtte være med. Tak for i år, måske vi ses igen til næste jul ❤️Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.