3. søndag i advent

3. søndag i advent

I går var det 3. søndag i advent, så det her indlæg er blevet en dag forsinket. Dog med god grund – Der var lige en eksamensopgave som skulle skrives færdig. Heldigvis den sidste for i år og på torsdag, efter den mundtlige del, kan jeg gå på juleferie!

Men nu tilbage til det sjove. Min adventsgave fra #bloggeradvent, nærmere sagt, Jeanette som står bag det hele.

Jeg fik to rigtig fine silikoneforme til t støbe chokolade i og lidt lækkert guf. Jeg har ikke rigtig prøvet at støbe chokolade i silikoneforme, men jeg glæder mig til at prøve. Hvilket forhåbentlig kan blive efter på torsdag.

Jeg ser rigtig meget frem til hvad Jeanette har fundet på af gode sager til på søndag.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.