1. søndag i advent

1. søndag i advent

Glædelig 1. december og 1. søndag i advent!

Så kom dagen endelig. Den som både mange store og små har ventet på. Nemlig den 1. december. En måned fuld og hygge og nærvær med dem man har allermest kær. I mit tilfælde vil det være min mand og datter ❤️ og selvfølgelig resten af familien. Men især de to.

I år har jeg været så heldig også at få adventsgaver. Så det er ikke kun min datter, som de næste par søndage, får lov til at åbne små hyggelige pakker. Nej, i år får jeg også lov. Takket være #bloggeradvent.

Min nisse hedder Jeanette og står bag hele #bloggeradvent (læst mere på hendes blog her). Hun har lavet den fineste pakke til mig, med nogle søde og sjove ting.

Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer næste søndag 😊Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.